top of page

Mijn zoon heeft les gekregen van Mevrouw Cosijns en ik moet zeggen dat hij heel goed begeleid geweest is. Zij gaf economie aan hem en ook al had hij het niet gemakkelijk, ze deed altijd haar best om bijlessen te geven en hem te ondersteunen. Mijn zoon vond dit niet erg want ze maakte de lessen ook steeds aangenaam. En af en toe kwam hij met een verhaal naar huis van het jongste zoontje en dat vond hij zo leuk want dan verscheen er een lachje op zijn gezicht. Wij zijn haar zo dankbaar en dit meen ik echt.

We missen haar wel hoor. De waarheid mag gezegd worden!

- Rebecca M., een mama

Mieke is op professioneel vlak nauwkeurig, georganiseerd en perfectionistisch. Als Mieke in vrijetijdsmodus is dan is ze het zonnetje in huis. Ze heeft humor, is emphatisch maar down to earth. Ze is realistisch. Mieke is een sterke vrouw met een sterk persoonlijkheid.

- Mieke D., een ex-collega

Mieke legt haar ziel in wat ze doet. Naast gepassioneerd bezig zijn met al wat ze doet, zal zij steeds zorgzaam blijven voor anderen.

- John T., echtgenoot

Mieke is een mama met een hart voor alle kinderen, steeds enthousiast en behulpzaam. Mieke heeft een zacht karakter en een goed gevoel voor humor.

- Stefanie T., een ex-collega

Mieke is een vriendelijke vrouw, heel zorgzaam. Ze is creatief, een duizendpoot.

- Mia R., een kleuterjuf

Mieke, echtgenote en mama van 5 kinderen, moedig en volhardend. Zij is enorm hulpvaardig en begaan met anderen. Mieke is iemand op wie men kan rekenen, ze schept vertrouwen en schendt dat nooit. Ze houdt zich aan haar woord, is discreet, beleefd en respectvol. Mieke heeft kracht, moed en doorzettingsvermogen. Ze is de moeite waard en ik ben blij dat ik haar ken.

- Ann T., een schoonzus

bottom of page